Mihaela Rădulescu: Jurata de la “Românii au talent” (PRO TV) are acum nas nou, faţa mai întinsă, silicoane perfecte şi haine de mii de euro
Mihaela Rădulescu: Jurata de la “Românii au talent” (PRO TV) are acum nas nou, faţa mai întinsă, silicoane perfecte şi haine de mii de euro

Cu bani, un estetician bun şi un stilist priceput, orice femeie cu complexe se poate transforma într-o divă de Hollywood.

Dacă aruncăm un ochi în arhiva anilor ’90-2000, observăm că şi vedetele noastre au apelat la această reţetă: s-au “tunat”, s-au “reparat”, iar acum abia dacă se mai recunosc în oglindă.

În 1999, când participa la emisiunea “Din dragoste” (Antena 1), Bianca Drăguşanu (37 de ani) avea cu vreo 30 kg în plus, dar nu avea silicoane, năsuc operat şi dinţi de 7.000 de euro. În plus, nici hainele nu aveau nimic în comun cu rochiţele diafane pe care vedeta le creează şi le poartă în zilele noastre.

La Mihaela Rădulescu (49 de ani), jurata de la “Românii au talent” (PRO TV), schimbarea este şi mai şocantă, şi se vede mai mult la nivelul feţei. În prezent, nasul proeminent şi sprâncenele subţiri sunt de domeniul trecutului, însă şi silicoanele par schimbate cu unele mai mari şi mai frumoase. Legat de haine, pozele vorbesc de la sine.

Dana Rogoz (33 de ani) este şi ea o cu totul altă persoană, chiar dacă nu a apelat încă la intervenţii estetice. Stilul, atitudinea şi vestimentaţia sunt cele care s-au modificat radical în cazul actriţei, acum una dintre cele mai active bloggeriţe de modă de la noi.


Delia: Solista şi-a operat nasul, şi-a îngroşat sprâncenele şi şi-a schimbat total stilul

Delia (37 de ani) ar râde cu gura până la urechi dacă ar vedea poza de mai sus. Cu nasul, sprâncenele şi buzele radical înfrumuseţate, solista a umblat radical şi în dulap, iar acum ne surprinde cu ţinute de mii de euro, şocante şi elegante deopotrivă.

Cristina Spătar (46 de ani) a aruncat de mult din şifonier fustiţele din “muşama”, bustierele mult prea strâmte şi cizmuliţele cu sclipici. Acum se îmbracă în blănuri scumpe, rochii de lux şi poartă bijuterii scumpe.

Nici Andreea Bănică (40 de ani) nu s-ar mai recunoaşte în pozele din 2003. Solista nu are operaţii estetice, doar retuşuri la sprâncene şi buze, care nu necesită bisturiu. În schimb, s-a transformat într-o adevărată lady.

Loredana Groza (48 de ani) nu are cum să arate decât bine după ce a investit în faţa ei mai bine de 11.000 de euro. Şi-a făcut rinoplastie, şi-a mărit buzele cu acid hialuronic, şi-a corectat ridurile cu botox şi şi-a pus dinţi de 8.000 de euro.


Dana Rogoz: “Abramburica” nu s-ar mai recunoaşte în oglindă cu hainele de acum 13 ani

Bianca Drăguşanu: Aşa arăta pe vremea când nu avea operaţii estetice. În plus, acum s-a transformat într-o femeie elegantă

Cristina Spătar: A înlocuit hainele din “muşama” cu rochii de lux şi bijuterii scumpe. În plus, şi-a operat nasul şi sânii

Loredana Groza: A investit nu mai puţin de 11.000 de euro în noua ei faţă

Andreea Bănică: Arată mai bine la 37 de ani decât la 25
Loading...