Un individ din Neamț a ajuns în arest după ce și-a bătut toată familia, chiar de Valentine’s Day.

Nu a scăpat de furia individului de 35 de ani nici măcar copilul acestuia în vârstă de 6 ani. Individul i-a lovit cu bestialitate pe toți membrii familiei sale, tatăl său, iubita lui și copilul lor. Totul a pornit de la o ceartă violentă, agravată de consumul de alcool.

Violențele s-au petrecut în comuna Costișa, din apropierea localității Săvinești, Neamț. Chiar tatăl individului a sunat la Poliție și a spus că a fost agresat de fiul său, iar polițiștii care au ajuns la fața locului au constat că bărbatul își bătuse toți apropiații.

‘Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, un bărbat, de 35 de ani, din Costișa, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict izbucnit, acesta l-ar fi lovit pe tatăl său cu pumnii în zona feței. Totodată, acesta ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sale, în vârstă de 40 de ani, și a fiului acestora, de 6 ani, ambii din Costișa. Persoanele vătămate nu au solicitat intervenţia echipajelor medicale pentru acordarea de îngrijiri medicale’ se arată într-un comunicat al IPJ Bacău, potrivit ziarpiatraneamt.ro.

Citeste si  Elevul olimpic care a căzut de la etajul 4 al unui hotel din Hunedoara a murit

Individul a fost reținut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat magistraților în vederea emiterii unui mandat de arestare preventivă.

Loading...