A ars de viu după ce a intrat cu mașina într-un copac pe un drum din Botoșani. Sfârșit înfiorător pentru un bărbat, în Vinerea Patimilor FOTO&VIDEO

Scene de coșmar, în urma unui accident produs în localitatea Truşeşti din Botoșani. Un bărbat de 41 de ani a murit, după ce mașina pe care o conducea a lovit violent un copac și apoi a luat foc.

Șoferul se îndrepta spre Botoșani și, într-o clipă de neatenței, a pierdut controlul asupra direcției. Mașina a lovit un copac de pe marginea drumului și apoi s-a aprins ca o torță în urma impactului violent.

Pompierii chemați de urgență au reușit să stingă flăcările care au înghițit mașina. În interior, au descoperit trupul carbonizat al șoferului.

„Am fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu la un autoturism în apropiere de localitatea Truşeşti. Când am ajuns la locul intervenţiei, autoturismul ardea în totalitate, iar după stingerea incendiului am constatat că şoferul era carbonizat în interior”, a precizat plutonier adjutant şef Eusebiu Calimandriuc, şeful Gărzii de Intervenţie Truşeşti, conform Monitorul de Botoșani.

Mașina distrusă în urma incendiului

Polițiștii au făcut măsurători la fața locului pentru a stabili cum s-a produs accidentul și fac cercetări pentru a stabili identitatea victimei.

Citeste si :  Copil de un an şi jumătate, MORT din cauza unui grăunte de POPCORN

„Din primele verificări la faţa locului, am identificat autoturismul, cunoaştem deţinătorul acestuia şi facem verificări pentru a stabili dacă proprietarul este cel care se afla la volan. Ca şi cauze, putem considera că accidentul s-a produs ori pe fondul oboselii, ori din cauze medicale, pentru că nu există urme de frânare, ci doar de rulare”, a precizat comisarul şef Teodor Orhei, şeful Poliţiei Rutiere Botoşani.

Loading...