Un colaj fals, în care președintele Klaus Iohannis avea o cască la conferința de presă de ieri, a fost distribuit de mai mulți membri PSD, printre care Gabriela Firea și Florian Bodog.

„Președintele-candidat Iohannis este nu numai foarte curajos, foarte deschis dialogului, dezbaterilor, foarte informat si sigur pe el, ci și foarte spontan!? O dovedește cu prisosință casca din ureche folosita la conferinta de presa! Doamne, asa ceva!!??Ghinion!!!”, a scris Gabriela Firea, distribuind colajul fals.„

Nu pot să cred! Marele Iohannis are nevoie să i se șoptească în cască! Că altfel nu este în stare să răspundă la întrebările presei. E clar acum de ce nu vrea confruntare directă cu Viorica Dăncilă: se teme că nu-i va putea șopti nimeni răspunsurile!”, a scris Florian Bodog, distribuind același colaj.

A avut sau nu cască președintele Iohannis la conferință?

Fotograful Octav Ganea de la Inquam Photos a lămurit misterul.

„Chiar si atunci cand suntem scosi din sala reusim sa demontam stirile false.

Citeste si :  Gigi Becali a ieșit de la DNA, după aproape două ore, și a șocat la declarații: „Cum să dezbată Iohannis cu o femeie?!”

Fotografie realizata din afara salii in care presedintele in functie si candidatul la Presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, sustine o conferinta de presa, dupa ce fotojurnalistii au fost inlaturati din sala, in Bucuresti, 13 noiembrie 2019. Inquam Photos / Octav Ganea”, a scris Octav Ganea, publicând fotografia lui cu Klaus Iohannis de la conferința de presă

Loading...