A crezut că iubita lui e însărcinată, după ce a primit o poză cu un termometru. Gestul bărbatului a stârnit hohote de râs

0
1324
A Crezut Ca Iubita Lui E Insarcinata Dupa Ce A Primit O Poza Cu Un Termometru

Un bărbat din statul american California a intrat în panică, după ce iubita sa i-a trimis o poză cu un termometru pe care l-a confundat cu un test de sarcină.

Omul credea că va deveni tată, dar, în realitatea, prietena sa avea doar febră.

Amuzată, tânăra le-a povestit întâmplarea prietenilor săi care o urmăresc pe Twitter, iar confuzia a stârnit hohote de râs.

Tânăra avea temperatură 37,7 grade (100 de grade Fahrenheit) și i-a trimis iubitului ei o fotografie cu termometrul. Bărbatul a intrat în panică și a spus că nu înțelege cum a putut rămâne însărcinată câtă vreme ia anticoncepționale.

„Aseară am avut febră, iar iubitul meu a crezut că termometrul este un test de sarcină”, scrie utilizatoarea VNSAMRE, pe Twitter.

Tânăra a publicat și o captură cu mesajul pe care i-a trimis prietenului ei, conversația începând cu imaginea unui termometru ce indica 100 de grade Fahrenheit, relatează Daily Mail.

„Cum? Ce naiba? Iei concepționale. Iubito”, a fost reacția bărbatului după ce a văzut imaginea cu termometrul.

Ulterior, tânăra i-a spus prietenului ei că are doar febră și că nu poartă un bebeluș în pântece.

Cum confuzia a amuzat-o teribil, VNSAMRE le-a povestit întreaga întâmplare prietenilor ei care o urmăresc pe Twitter. Mesajul publicat pe 5 februarie a primit peste 160.000 de aprecieri și sute de comentarii.

„El a crezut că ești 100% însărcinată”

„Nu e pregătit pentru un copil, fetițo!”

„Dacă aș avea o relație un un tip care nu face diferența dintre un termometru și un test de arcină, aș înghiți anticoncepționale precum bomboane M&M”, sunt câteva dintre comentariile care au stârnit amuzamentul internauților.