A cumpărat un sutien roz și care-i venea de minune, însă ceva groaznic s-a întâmpplat cu sânii ei după câteva purtări. Ce a descoperit femeia

0
2323
Sutien 1

O femeie a ajuns chinuită, la propriu, de propria ei lenjerie intimă.

O femeie a ajuns chinuită, la propriu, de propria ei lenjerie intimă. Tânăra, a cărei identitate nu se cunoaște încă, și-a achiziționat un sutien roz, cu push up și pernuțe de silicon în interior. 

După câteva purtări, femeia s-a trezit plină de vânătăi în zona sânilor și roșeață. În urma unui control medical, a primit o veste și mai dureroasă.”Acesta este motivul pentru care sora mea s-a ales cu cancer la sân”, este mesajul care apare la descrierea imaginilor, postat de către sora femeii.

Acest obicei creste riscul de cancer la san. Toate femeile il fac

Femeile sunt predispuse la cancer la san intr-o mai mare masura daca sunt consumatoare de alcool in exces. Potrivit doctorilor scotieni, unul din cinci cazuri de cancer la san este cauzat de alcool. Avertismentul vine in mijlocul unei „epidemii silentioase” a femeilor dependente de alcool sau care beau in exces.

Aproximativ 4.500 de femei din Scotia sunt diagnosticate in fiecare an de aceasta boala, iar expertii au avertizat ca o cincime dintre acestea au fost cauzate de alcool. Femeile de cariera care au un stil de viata precum personajele filmului „Sex and The City” se numara printre cele care beau in exces. Daca alcoolul ar fi eliminat din „dieta” zilnica a scotienilor, 20% din cazurile de cancer de san ar putea fi prevenite.

De asemenea, expertii au declarat ca aceasta forma de cancer a crescut cu 10% mai mult in randul femeilor in ultimii ani si doctorii informeaza despre consumul de alcool si cat de mult poate dauna femeilor in ceea ce priveste diagnosticul de cancer la san. Dr David Morrison, directorul Centrului de Control al Cancerului din Scotia de Vest a declarat: „Cancerul la san este cea mai comuna forma a acestei boli la femei si numarul este in creste in fiecare an.”

Vezi ce a patit femeia in aceasta imagine: click aici.