Deborah Hodge

O mamă susține că a făcut amor pe patul de spital cu partenerul ei, la doar două ore după ce a născut o fetiță, printr-o operație de cezariană.

Femeia, Debbie Hodge, în vârstă de 44 de ani, susține că partida de amor cu partenerul ei pe patul de spital, la doar două ore după operația de cezariană, a fost o „experiență specială” pentru ea.

„Sunt o femeie care, însărcinată sau nu, se simte bine în propria piele”, a spus mama care susține că a făcut amor pe patul de spital, la doar două ore după ce a născut printr-o operație de cezariană efectuată de urgență.

„Îmi place să fac amor și după fiecare dintre cele trei sarcini anterioare pe care le-am avut am făcut dragoste cu partenerul meu, foarte curând după ce am născut”, a mai spus femeia, care mai are trei copii.

Debbie Hodge a precizat că a fost surprinsă când a aflat că a rămas însărcinată cu partenerul ei, cu 15 ani mai tânăr decât ea.

Citeste si :  Alessandra Stoicescu a revenit în televiziune, la trei luni după ce a născut. A uimit pe toată lumea cu silueta ei!

„Nu m-am gândit că mai pot rămâne însărcinată, dar chiar înainte de Crăciun am descoperit că vom avea un copil”, a spus Debbie Hodge.

Ea a povestit că a făcut amor într-un salon în care se aflau doar ea și partenerul ei. „În timp ce fiica mea, Amelia, era așezată în pătuțul ei, eu și partenerul meu stăteam îmbrățișați pe pat, iar înainte de a-mi da seama, făceam amor. S-a întâmplat repede și nu am simțit nici un disconfort, datorită anesteziei”, a spus ea.

Femeia a precizat că la doar o lună după această experiență pe care a trăit-o în 2013, s-a despărțit de partenerul ei. Fiica ei, Amelia, se pregătește acum pentru școală.

Loading...