Ciprian Gugu, în vârstă de 15 ani, a fost găsit de polițiștii gorjeni în gara din Caracal.

Acesta a dispărut fără urmă zilele trecute, după ce ar fi fost certat de părinţi pentru nota mică de la simularea Evaluării Naţionale.

„Astăzi, în jurul orei 13:30, minorul Gugu Ciprian Gabriel a fost identificat de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Caracal, pe raza localității. În momentul de față, minorul este audiat pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările în care a ajuns în zona respectivă”, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, potrivit Observator.tv.

Tânărul ar fi plecat de acasă joi, în urma unor discuții aprinse purtate cu mama lui, care i-ar fi cerut telefonul și nu l-ar mai fi lăsat să plece la Rovinari, la antrenamentele de fotbal, pentru că ar fi primit o notă mică la matematică.

Mama băiatului a declarat că i-a interzis băiatului să meargă la fotbal, pentru că obţinuse o notă slabă la simularea Evaluării Naţionale. Mama lui Ciprian a povestit cum s-a întâmplat totul. „A luat o notă mică la simulare, nu era supărat pe tema asta, deoarece nu se trec în catalog şi nu îl afectează cu nimic. Luase un 4 la matematică. La română luase peste 9, are numai 9 şi 10 la şcoală. A fost afectat că, în ziua respectivă, joi, i-am luat telefonul şi i-am spus să nu meargă la Rovinari, nu l-am lăsat să plece la antrenamentele de la fotbal. Să vină acasă, că nu se întâmplă nimic” a spus femeia, imediat după dispariția adolescentului.

Loading...