Ciprian Gugu, în vârstă de 15 ani, a fost găsit de polițiștii gorjeni în gara din Caracal.

Acesta a dispărut fără urmă zilele trecute, după ce ar fi fost certat de părinţi pentru nota mică de la simularea Evaluării Naţionale.

„Astăzi, în jurul orei 13:30, minorul Gugu Ciprian Gabriel a fost identificat de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Caracal, pe raza localității. În momentul de față, minorul este audiat pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările în care a ajuns în zona respectivă”, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, potrivit Observator.tv.

Tânărul ar fi plecat de acasă joi, în urma unor discuții aprinse purtate cu mama lui, care i-ar fi cerut telefonul și nu l-ar mai fi lăsat să plece la Rovinari, la antrenamentele de fotbal, pentru că ar fi primit o notă mică la matematică.

Mama băiatului a declarat că i-a interzis băiatului să meargă la fotbal, pentru că obţinuse o notă slabă la simularea Evaluării Naţionale. Mama lui Ciprian a povestit cum s-a întâmplat totul. „A luat o notă mică la simulare, nu era supărat pe tema asta, deoarece nu se trec în catalog şi nu îl afectează cu nimic. Luase un 4 la matematică. La română luase peste 9, are numai 9 şi 10 la şcoală. A fost afectat că, în ziua respectivă, joi, i-am luat telefonul şi i-am spus să nu meargă la Rovinari, nu l-am lăsat să plece la antrenamentele de la fotbal. Să vină acasă, că nu se întâmplă nimic” a spus femeia, imediat după dispariția adolescentului.

Citeste si  Foto Bolidul de lux al lui Alex de la "Puterea dragostei" atrage femeile ca un magnet! Uite ce mașina de fițe are
Loading...