Tina Hines Si Sotul Ei

Tina Hines a intrat în stop cardiac de mai multe ori la rând, în total fiind ”moartă” timp de 27 de minute. Când s-a trezit, pe patul de spital, i-a cerut soțului un pix și o foaie, iar mesajul scris de ea i-a șocat pe toți cei prezenți.

Atunci când și-a revenit complet, Tina și-a tatuat acest mesaj pe braț.

Femeia din SUA se plimba împreună cu soțul ei, Brian, în apropierea casei lor. Dintr-o dată, ea s-a prăbușit… Din fericire, soțul ei a avut prezența de spirit și cunoțtințele necesare ca să o resusciteze.

A reușit să o readucă la viață, însă Tina a făcut un nou stop cardiac. Ambulanța a sosit rapid și femeia a fost dusă la spital, dar pe drum, paramedicii au fost nevoiți să o resusciteze de încă două ori. În total, Tina Hines a fost ”moartă” timp de 27 de minute.

Ajunsă la spital, ea a fost stabilizată și intubată. Când s-a trezit, nu putea vorbi, însă a cerut un pix și o foaie. A reușit cu greu să scrie un mesaj pe care soțul l-a descifrat într-un final. Tina scrisese ”It’s real” („Este adevărat”). Întrebată ce anume este adevărat, Tina a a arătat înspre cer și ochii i s-au umplut de lacrimi.

După ce și-a mai revenit, Tina a povestit că a văzut Raiul. ”A fost atât de real, culorile atât de vibrante”. Ea l-a văzut pe Iisus în fața unor porți negre, iar în spatele lor strălucea o lumină galbenă, puternică.

Loading...