A intrat in coma in timpul operatiei de cezariana, iar medicii spuneau ca nu mai are nicio sansa. Inainte sa o deconecteze de la aparate, o asistenta i-a pus baietelul pe care l-a adus pe lume pe piept. E cutremurator ce s-a intamplat

0
1238
Media 148103203724943900

Cazul de mai jos a impresionat pana la lacrimi echipa de medici a unui spital din Statele Unite.

Totul a inceput in momentul in care Shelly Cawley s-a prezentat la camera de garda, pregatita sa nasca. Nimic ciudat pana aici. Doar ca ceea ce trebuia sa fie un moment magic s-a transformat in scurt timp intr-o adevarata drama.

O serie de complicatii au intervenit in timpul operatiei de cezariana, astfel ca viitoarea mamica, ce a adus pe lume un baietel perfect sanatos, a intrat in coma.

Sotul ei era distrus: pe de o parte era extrem de fericit ca isi tine urmasul in brate. Pe de alta parte nu suporta ideea ca sufletul pereche era la un pas de moarte.

In cele din urma, medicii i-au spus ca Shelly nu mai are practic nicio sansa de a supravietui si au recomandat deconectarea ei de la aparate. Insa inainte de aceasta procedura, o asistenta a insistat sa ii puna copilul pe piept, pentru cateva minute.

Ce a urmat intrece orice imaginatie! Inima mamicii a inceput sa bata din ce in ce mai tare, iar in scurt timp ea a iesit din coma. Toata lumea este convinsa ca ceea ce s-a intamplat este o adevarata minune.