Unul dintre actorii care au jucat în celebrele pelicule „Liceenii” și „Liceenii Rock′n Roll”, Dan Cociș, a renunțat la actorie, dar a strâns o avere cu care îl face invidios și pe Ștefan Bănică jr. El a jucat rolul lui „Adrian” și i-a oferit câteva replici lui Ștefan Bănică junior.

Dan Cociș a încercat să-și facă un drum în viață prin politică, iar în anul 2000 a lucrat în Secretariatul General al Guvernului.

A cumpărat Palatul Știrbey

Ulterior, Dan Cociș s-a lansat în afaceri, deținând un club în Centrul Vechi. El este acționar la o firmă care a cumpărat Domeniul și Palatul Știrbey din București, contra sumei de 9 milioane de euro.

Ștefan Bănică și Dan Cociș

Dan Cociș 

În plus, el și-a extins afacerile pe Litoral. „Avem cea mai mare plajă privată de pe litoral, un club cu o capacitate de peste 1500 de persoane, un beach bar şi un restaurant tip Grill&Salad cu o capacitate de 150 de locuri, o pisicină cu 60 de locuri şi zonă lounge, de terenuri de sport pe plajă şi de un spaţiu de joacă pentru copii. 

Citeste si :  Un român a câștigat 3,7 milioane de euro la loto, dar n-a știut! A aflat întâmplător, după trei săptămâni! Povestea lui

Investiţia de 1,5 milioane de euro va fi recuperată în 3-5 ani. Cifra de afaceri a crescut continuuu. La fel şi numărul de clienţi. Am încheiat 2011 cu venituri de un milion de euro, iar anul acesta estimăm că vom depăşi 2 milioane de euro”, a declarat, la un moment dat, Adrian Cociş

Loading...