Printre ultimele postari de pe social media, Jael Strauss le vorbea fanilor despre viata si moarte. Le spunea fanilor mereu ce tratamente urmeaza si cum se simte. Tanara a devenit celebra dupa ce a participat la America’s Next Top Model in 2007.

Jael Strauss, fostă concurentă la Next Top Model Statele Unite, a murit la doar 34 de ani, în urma unui maladii incurabile.

Cu doar două luni în urmă, tânăra a anunțat pe Facebook, într-un mesaj dramatic, că a fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiul 4, iar tumoarea se extinde rapid.

Vedeta a decis sa faca o pauza in octombrie 2018, in apropiere de Halloween. Din nefericire, la cateva zile dupa ce a oprit chimioterapia a ajuns de urgenta la spital. Starea e i s-a deteriorat rapid, informeaza Dailymail.co.uk.

„Trebuie să știți, pe 2 octombrie am fost diagnosticată cu cancer la sân, stadiul patru. Se răspândește rapid în corpul meu și este incurabil. Cu tratament aș putea să-mi prelungesc viața ceva mai mult de acele „câteva luni” pe care mi le-au dat doctorii. Nu vreau să mor. Am nevoie de unul dintre acele miracole de care am avut parte în 2013″, a scris Jael Struss, pe 5 octombrie anul acesta.

Citeste si  Ramona s-a sinucis în zorii zilei, la fel ca Mădălina Manole. A murit în ambulanţa care o ducea la spital. Ce bilet de adio a lăsat

Celebritatea nu a ajutat-o deloc pe tânără. Imediat după participarea la Next Top Model, ediția din 2007, viața ei a scăpat complet de sub control.

A rămas pe drumuri și a devenit dependentă de metamfetamină, un drog care i-a distrus trupul.

În urmă cu 5 ani, însă, a reușit să-și învingă dependența. „Câteva lucruri știu că sunt adevărate. Miracolele sunt reale, recuparea este posibilă pentru oricine indiferent de cât de departe s-a mers. Nu ști niciodată prea dărâmat pentru a-ți reveni”, scria ea, pe Instagram, în luna august a acestui an.

Loading...