Este doliu în lumea manelelor, după ce cântărețul a murit la ora 4:00, la spitalul Fundeni din București. Familia și prietenii sunt devastați de durere, mai ales că în urmă cu o săptămână aflase că are cancer la ficat.

Alexandru Ivan, în vârstă de 21 de ani, din comuna Costești, județul Buzău, s-a stins din viață vineri, 29 martie. Era cunoscut în lumea lăutarilor din județ, cânta la orgă în diverse trupe de lăutari și a descoperit că suferă de această boală gravă în urmă cu doar o săptămână.

S-a curățat în doar o săptămână de când a început să se simtă rău. A mers la control la Buzău, iar de aici a fost trimis la București. Cancer la ficat, cu metastaze la pancreas și plămâni. Cancerul a lucrat pe tăcute, fără ca el să aibă habar. A murit împăcat cu el însuși. Prietenii care l-au sunat ori vizitat la spital când au aflat că are cancer au rămas surprinși să-l găsească la fel. Vesel, glumeț, zâmbitor”, a declarat un prieten pentru buzoienii.ro.

Pe pagina lui de Facebook prietenii sunt devastați de durere și își exprimă regretele: „Chiar și când erai în spital, tu tot râdeai. Nimeni nu știe sau a știut cum am fost noi. Tu mi-ai știut durerea mea, tu mi-ai fost mamă, tu mi-ai fost tată, când vorbeam cu tine tot tu mai întrebai dacă sunt bine…..Tu ai fost familia mea. Toată viața mea nu o să te uit. Doamne, cu ce a greșit el, că era cea mai cuminte personă pe care am cunoscut-o vreodată?”.

Loading...