A Murit N Vacan N Timpul Unui Joc Pentru Adul I Cu O Prostituat
A murit în vacanță, în timpul unui joc pentru adulți cu o prostituată

Un turist german a murit în vacanță, în Thailanda, iar tragedia s-ar fi petrecut în timpul unui joc pentru adulți la care a participat cu o prostituată. Menajerele unei vile de lux în care acesta era cazat l-au găsit gol pușcă și fără suflare, cu un detaliu înfiorător.

Când a fost găsit de menajere, turistul Christopher Faust, în vârstă de 39 de ani, din Germania, era gol pușcă și avea capul acoperit cu o pungă verde din plastic, lipită cu bandă adezivă.

Angajații vilei de lux unde a fost descoperit turistul fără suflare susțin că bărbatul a fost văzut pe 9 iunie cu „o femeie thailandeză corpolentă, cu piele albă”.

Polițiștii care anchetează acest caz cred că acea femeie ar fi o prostituată și că bărbatul ar fi murit în timpul unui joc pentru adulți cu aceasta. O altă teorie, însă, este că acesta s-a sinucis.

Potrivit polițiștilor, se pare că bunurile turistului decedat, inclusiv cardurile bancare și laptopul, nu au fost furate. În plus, nu ar exista indicia că au existat violențe înainte ca acesta să moară.

„Există suspiciunea că bărbatul a murit într-un joc autoerotic, accidental. Un martor a declarat că a văzut o femeie corpolentă ieșind din camera lui, pe 9 iunie. Vom verifica dacă ea este implicată”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Nu se știe cu certitudine, însă, cum a ajuns Christopher Faust, un DJ din Hannover, în Thailanda. Prietenii și rudele lui au alertat poliția din Germania pe 16 mai, când acesta nu s-a prezentat la serviciu.

Se pare că bărbatul a decis să meargă într-o vacanță secretă în Thailanda și să se cazeze, vineri, într-o vilă de lux din Krabi.