A murit pe masa de operatii si nu i-a spus nimeni!!! Cazul socant al unei femei mintita de medici. Drama prin care trece aceasta mamica

0
2099
Nintchdbpict000395336242

Jade are 25 de ani si a aflat ca a murit pe masa de operatii, in timp ce medicii o tunau.

A murit pe masa de operatii, dar medicii au reusit sa o resusciteze. Femeia isi dorea un posterior ca al celebrei Kim Kardashian. Asa ca a apelat la medici esteticieni din Turcia pentru operatie. Interventia a costat-o 3.000 de lire, informeaza The Sun. Dar, in timpul procedurii, au aparut complicatii si femeia a murit.

Din fericire pentru ea, medicii au executat manevre de resuscitare si au readus-o la viata. Dar nimeni nu i-a spus ce s-a intamplat cu ea in timpul interventiei. Femeia ceruse marirea posteriorului prin prelevarea grasimii de pe spate si reinjectarea ei in posterior.

Cand s-a trezit in urma operatiei, medicii nu i-au spus ca a murit. Aceasta era in agonie si medicii au fost nevoiti sa ii dea morfina. Acestia i-au spus sa se odihneasca 7 zile, dar Jade le-a ignorat sfatul. Dupa doua zile de la operatie, femeia s-a externat si a zburat acasa. Medicul ei de familie a trimis-o de urgenta la spital, in orasul ei.

Avea bataile inimii neregulate si plamanii erau afectati grav. Vanataile de pe piept i-au alertat pe medici de faptul ca femeia fusese resuscitata. Ceea ce inseamna ca intrase in stop cardiac, dar medicii turci nu i-au spus asta lui Jade. Cu toate ca s-a intors acasa, femeia sustine ca nu a putut munci din cauza durerilor.

Mama a doi copii in varsta de 6 ani si 18 luni sustine ca abia si-a ingrijit si copiii. Jade e furioasa deoarece medicii din Turcia nu i-au spus ce s-a intamplat cu ea. In plus, au mintit-o spunandu-i ca probabil are o reactie alergica la morfina. Femeia a contactat acum un avocat si are de gand sa dea in judecata clinica din Turcia care a luat 3.000 de lire pentru a o opera.