79235848 806618016449609 1719909002164305920 N Crop 1576058454

Fosta concurenta ”Puterea dragostei”, Raluca Munte, este devastata.

Aceasta a postat un mesaj de doliu pe o retea de socializare, semn ca cineva apropiat ei a trecut in nefiinta. ”O sa imi lipsesti! Sa te odihnesti in pace!”, este mesajul scris de aceasta, pe un fundal negru alaturi de o lumanare.

Raluca Munte s-a despartit de iubit

Raluca si iubitul ei, Origen, s-au despărțit. Cei doi mergeau tot timpul împreună, peste tot, dar de câteva săptămâni Raluca apare singură. Mai mult decât atât, Raluca nu mai are fotografii cu el pe rețelele de socializare și nici video-uri. 

Raluca s-a împăcat cu Origen la scurt timp după ce s-a despărțit de Ricardo. Cei doi merseseră într-o superbă vacanță în Grecia, iar anunțul despărțirii a venit ca un șoc pentru toți urmăritorii lor. 

La scurt timp dupa despartire, Raluca a decis sa isi scoate unul dintre tatuaje. Aceasta a postat imagini cu procedura pe o retea de socializare.

Raluca si-a intrebat fanii daca ar trebui sa se intoarca sau nu la ”Puterea dragostei”. Intr-un procent covarsitor, fanii au votat ca ea sa se intoarca in emisiune.

Citeste si :  Cum a reușit Viviana să rezolve repatrierea lui Cornel Galeș, după ce a murit în accidentul de mașină din Spania! ”Nu se putea altfel”

”Nu am fost pregatita sa spun lumii ca sunt singura. Imi cer scuze! Asa a fost sa fie! Nici acum nu am fost pregatita sa zic chestia asta, insa prea multa lume ma intreaba si deja se pun tot felul de suspiciuni. Ideea e ca sunt foarte bine si toata energia mea mi-a canalizez pe viitor”, le-a zis Raluca urmaritorilor ei.

Loading...