A murit șoferiţa care a spulberat un autobuz cu 130 km/h, în Chișinău

0
605
Accident Rutier Vdtonline

Svetlana Ungureanu, tânăra care a intrat cu o viteză de 130 km/h, într-un autobuz în Chișinău, a murit. Informația a fost confirmată de Veronica Istrate, purtătorul de cuvânt al ministerului Sănătății din Republica Moldova.

Svetlana Ungureanu a murit marți dimineață, în jurul orei 10:00, la Spitalul de Urgenţă din Chișinău, după ce în urmă cu o săptămână a provocat un accident grav de circulație. Bolidul în care se afla a intrat în plin într-un autobuz plin cu pasageri.

Svetlana Ungureanu

Svetlana Ungureanu, tânăra care conducea autoturismul marca Porsche, era aproape în comă alcoolică, având o alcoolemie de 2,15 miligrame alcool pur în sânge.

„Din nouă pacienți spitalizați în Institutul de Medicină Urgență externați sunt cinci, trei persoane continuă tratamentul”, a menţionat Igor Curov, vicedirectorul Institutului de Medicină Urgentă, potrivit Observator.tv.

„O persoană a decedat, este pacienta care a fost extrem de gravă din start, spitalizată în Secția de terapie intensivă. Din nouă pacienți spitalizați în Institutul de Medicină Urgență externați sunt cinci, trei persoane continuă tratamentul”, a  mai adăugat  Igor Curov.

Avea 43 de procese verbale

Poliția din Chișinău a precizat că femeia nu se află la prima abatere. Aceasta conducea cu permisul suspendat, avea nu mai puțin de 43 de procese verbale contravenționale la activ și cinci dosare penale tot pentru
infracțiuni rutiere.

Anterior, a mai comis un accident rutier în stare avansată de ebrietate. În 2017, șoferița a rămas fără permis pentru doi ani și condamantă la șase luni de închisoare, tot pentru un accident rutier.