A primit un SMS de pe telefonul tatălui mort de 6 ani. A îngheţat. Groaznic ce-i scria

0
1603
Barbat Sms Lumea De Dincolo 25401500
A primit un SMS de pe telefonul tatălui mort de 6 ani

Stephen, un bărbat de 37 de ani, din Worcester, a rămas fără tată în urmă cu 6 ani: pierduse lupta cu cancerul la plămâni. Într-o zi, a primit un SMS de pe telefonul acestuia. Când a văzut ce scrie, tânărul a îngheţat!

Stephen a primit un SMS de pe telefonul tatălui său, mort de 6 ani. I-a îngheţat sângele în vene când a văzut grozăvia! Mesajul era format dintr-un singur cuvânt: „Test”.

Pe moment, tânărul nu a ştiut ce să creadă. Era un mesaj de Dincolo? Preţ de câteva secunde, aflat sub un şoc emoţional puternic, chiar a crezut că tatăl său încearcă să ia legătura cu el de pe lumea cealaltă. Ulterior, acesta şi-a dat seama că de vină ar trebui să fie mama sa care, cel mai probabil, a vrut să vadă dacă numărul mai era activ.

Într-adevăr, după câteva minute, a venit şi confirmarea. Mama sa tocmai îi scria, de data aceasta de pe numărul ei de telefon, că va face un test de pe telefonul tatălui. Şocat, dar şi puţin iritat de neglijenţa acesteia, Stephen i-a replicat: „Nu puteai sa-mi spui asta înainte de a face testul? Şi de de nu ai trimis SMS-ul pe telefonul tău, şi l-ai trimis pe al meu?!” „Iartă-mă”, i-a răspuns mama, după ce şi-a dat seama de eroarea comisă.