Mohammed Abad a facut sex prima data in martie 2016, dupa ce i-a fost reconstruit organul genital, pierdut in copilarie in urma unui accident.

Mohammed, originar din orasul britanic Edinburgh, a ramas cu un handicap din punct de vedere sexual in copilarie, cand a suferit un accident de masina.

Dupa zeci de ani de suferinta, in care nu si-a putut gasi o partenera si intemeia o familie, stiinta a progresat suficient pentru a-i rezolva, partial, problema. Dupa mai multe operatii, doctorii britanici au reusit sa ii implanteze un penis artificial, de 20 de centimetri, ce e gata de „actiune” la doar o apasare de buton. Cu inca o apasare a aceluiasi buton, dispozitivul revine la starea de repaos.

Dupa ce operatia s-a vindecat, in martie 2016 o escorta de lux i-a facut propunerea sa fie ea prima femeie din viata lui iar barbatul a fost de acord.

Recent, el a marturisit ca, de atunci, e asaltat cu oferte din partea unor femei care vor sa testeze „minunatia”.

Citeste si :  Criminalul de la Caracal a povestit ce i-a facut Alexandrei dupa ce a prins-o vorbind la telefon: detalii socante

Totusi, barbatul o asteapta pe aceea care va acccepta sa ii fie sotie. El a spus a sper sa rezolve aceasta problema in curand, cu ajutorul unei casatorii aranjate de parintii sai.

Loading...