Columbian2

Julian Andres Saenz este un tânăr de 26 de ani a cărui viață a luat o turnură dramatică în ultimele luni.

Acesta a slăbit foarte mult, nu mai poate merge, iar medicii nu reușesc să-i pună un diagnostic.

Din dorința de a studia limba engleză cât mai bine, columbianul Julian Andres Saenz, în vârstă de 26 de ani, a plecat în Australia anul trecut. S-a stabilit la Melbourne, dar la scurt timp după ce a ajuns în Australia, tânărul a început să se simtă rău.

A început să vomite cu sânge și să slăbească, pe zi ce trecea. A mers la medic și a fost supus multor examene medicale, însă medicii nu au reușit să descopere ce are Julian, potrivit El Tiempo.

În noiembrie, anul trecut, Julian și-a anunțat părinții despre starea în care se afla, iar mama sa, Concepcion Velasco, a fost cea care a venit de urgență la el.

De la primele simptome, Julian a slăbit 30 de kilograme. De aproape patru luni, acesta nu mai poate să meargă și este imobilizat pe un pat de spital, unde medicii se străduiesc să-l ajute să aibă o stare stabilă pentru ca, ulterior, acesta să poată fi transportat în țara sa natală, Columbia.

Citeste si :  Imagini din salonul în care este internată Irina Rimes. Când va fi externată și ce spune despre diagnosticul pus de medici

Mai mulți voluntari au sărit în ajutorul lui Julian și al familiei sale. „Medicii ne-au informat că nu mai fac investigații pentru că au făcut tot ce se putea pentru a depista ce are Julian, însă fără succes”, a afirmat Rosemary Watson, unul dintre cei care fac voluntariat.

Loading...