Columbian2

Julian Andres Saenz este un tânăr de 26 de ani a cărui viață a luat o turnură dramatică în ultimele luni.

Acesta a slăbit foarte mult, nu mai poate merge, iar medicii nu reușesc să-i pună un diagnostic.

Din dorința de a studia limba engleză cât mai bine, columbianul Julian Andres Saenz, în vârstă de 26 de ani, a plecat în Australia anul trecut. S-a stabilit la Melbourne, dar la scurt timp după ce a ajuns în Australia, tânărul a început să se simtă rău.

A început să vomite cu sânge și să slăbească, pe zi ce trecea. A mers la medic și a fost supus multor examene medicale, însă medicii nu au reușit să descopere ce are Julian, potrivit El Tiempo.

În noiembrie, anul trecut, Julian și-a anunțat părinții despre starea în care se afla, iar mama sa, Concepcion Velasco, a fost cea care a venit de urgență la el.

De la primele simptome, Julian a slăbit 30 de kilograme. De aproape patru luni, acesta nu mai poate să meargă și este imobilizat pe un pat de spital, unde medicii se străduiesc să-l ajute să aibă o stare stabilă pentru ca, ulterior, acesta să poată fi transportat în țara sa natală, Columbia.

Mai mulți voluntari au sărit în ajutorul lui Julian și al familiei sale. „Medicii ne-au informat că nu mai fac investigații pentru că au făcut tot ce se putea pentru a depista ce are Julian, însă fără succes”, a afirmat Rosemary Watson, unul dintre cei care fac voluntariat.