A vrut să arate perfect în ziua nunții, însă mireasa a avut parte de un șoc atunci când a ieșit din salonul de înfrumusețare. Femeia a făcut totul public

0
893
Par

Toate miresele doresc să arate perfect în ziua nunții, așa că cele mai multe optează pentru o experiență de probă a coafurii lor de nuntă, înainte de ziua cea mare.

Femeile apelează la această variantă pentru a se asigura că vor arăta perfect în cea mai importantă zi, iar coafura va rezista întreaga noapte. Însă pentru o tânără din Marea Britanie, experiența s-a tranformat într-un coșmar.

Femeia a plătit peste 100 de dolari pentru coafura dorită, însă rezultatul a fost departe de cel pe care îl aștepta. Deși i-a explicat stilistului cum își dorește să arate în cea mai importantă zi din viața ei, mireasa a fost dezamăgită de munca acestuia. Supărată, tânără a publicat pe Facebook două fotografii – una cu ce își dorea și cealaltă cu rezultatul – pentru a le arăta tuturor experiența de coșmar.

„Voi lăsa asta aici. În stânga este ceea ce am cerut, iar în dreapta, ce am obținut. Acesta a fost un profesionist pe care l-am plătit cu peste 100 de dolari”, a scris tânăra, potrivit Daily Mirror.

Mii de oameni au văzut fotografia și au susținut-o pe femeie, spunându-i că nu ar trebui să plătească prețul integral pentru coafură.

„Dacă ai de gând să faci o treabă oribilă, măcar ascunde agrafele din păr, pentru că se văd urât”, i-a transmis un internaut.