A vrut să facă amor cu soția și cu o prietenă bună. Totul a mers bine până când una dintre femei a pus mâna pe o mătură!

0
3036
A Vrut S Fac Amor Cu So Ia I Cu O Prieten Bun Totul A Mers Bine P N C Nd Una Dintre Femei A Pus M Na Pe O M Tur
A vrut să facă amor cu soția și cu o prietenă bună. Totul a mers bine până când una dintre femei a pus mâna pe o mătură!

Soție iubitoare, o tânără de 28 de ani a acceptat să-i ofere partenerului său de viață o noapte de neuitat. A apelat la o prietenă comună, iar aceasta din urmă a acceptat propunerea soției, ajungând la ora stabilită la casa familiei amatoare de noi experiențe amoroase.

Kytonda King, din Gainesville, Florida, a fost inițiatoarea și victima acestui episod de-a dreptul halucinant. După ce a negociat cu prietena sa partida de amor în trei, femeia i-a spus soțului despre surpriza pe care i-a pregătit-o.

În scurt timp, când totul părea pus la punct, Kytonda a avut o ieșire necontrolată, împinsă fiind probabil de un gest al bărbatului, gest care a făcut-o geloasă.

Tânăra a luat o mătură și a încercat să-și lovească partenerul. Numai că bărbatul a fost atent și a împins-o pe podea. La câteva zeci de secunde, femeia a înșfăcat un obiect dur cu care și-a lovit soțul în cap.

Acesta și-a pierdut cunoștința, iar tânăra a dispărut fără urmă. Victima a ajuns la spital, unde a primit un tratament adecvat, însă medicii spun că în timpul controlului medical, acesta și-a mai pierdut cunoștința în câteva rânduri. 

Poliția se află pe urmele femeii, care riscă o pedeapsă consistentă, informează The Columbus Dispatch.