Abia astepta sa nasca, dar cand gemenii au venit pe lume, doctorii i-au spus ca unul dintre ei e pe moarte. Isi lua adio de la bebelus, dar o asistenta a avut ideea sa il puna in incubator si pe fratele lui. E cutremurator ce s-a intamplat

0
1587
Media 148835740905383300

Momentul nasterii ar trebui sa fie unul extrem de fericit pentru orice femeie.

Insa Kerrie, o tanara din Statele Unite, nu a fost atat de norocoasa. Ea a adus pe lume gemeni, dar a avut nesansa ca unul dintre ei sa se nasca cu hidrocefalie, o boala grava si, de multe ori, letala.

La o ora dupa ce a nascut medicii au pregatit-o pentru ce e mai rau si au sfatuit-o sa isi ia ramas bun de la unul dintre bebelusi. Dar inainte de a face acest lucru, proaspata mamica le-a rugat pe asistente sa il puna si pe celalalt bebelus in incubator, alaturi de fratele lui bolnav.

Dupa cateva minute un lucru socant s-a intamplat! Bebelusul si-a revenit iar starea lui s-a imbunatatit simtitor. Dupa o saptamana micutul chiar a fost externat.

Acum, la 3 ani distanta, el nu este perfect vindecat, dar are o sansa la o viata normala.

Citeste si :  S-a dus la control la ginecolog, dar cand doctorul s-a apucat sa o consulte, a ramas blocat! Nu ii venea sa creada ce are femeia acolo! Cand si-a dat seama ce a facut, pacienta a intrat in pamant de rusine