Acc

Un grav accident de circulație s-a produs azi-noapte, în jurul orei 2:00 pe autostradă. Un autocar a fost lovit în plin de un camion.

Autocarul transporta 41 de călători în momentul în care a fost izbit din plin de un TIR. În urma impactului 24 de oameni au murit, iar alți 15 sunt grav răniți.În urma impactului, o latură a autocarului a fost complet distrusă, atunci când acesta s-a răsturnat, potrivit Daily Mail.

Autorităţile au identificat până în prezent 11 victime, printre care și un copil de 7 ani. Alte 13 persoane care și-au pierdut viața nu au fost încă identificate.

Ce spun autoritățile despre cauza accidentului

Accidentul s-a produs pe autostrada Panamericana, între Oruro şi Potosi, în regiunea muntoasă Machacamarca. Un autocar al firmei de transport Trans Inca, venind de la Villazon cu destinaţia La Paz a fost lovit în plin de un camion şi aruncat de pe şosea pe marginea unui lac.

Poliția încearcă să stabilească cauza accidentului. În luna ianuarie, pe aceeași autostradă, două autobuze s-au ciocnit, iar în urma impactului au murit 22 de oameni.

Loading...