Un accident grav a avut loc sâmbătă seara pe DJ 106B, coborâre A1 spre Ocna Sibiului, după ce un autoturism a intrat într-un microbuz în care se aflau 11 pasageri, a anunţat IPJ Sibiu.

Cinci persoane au fost transportate la spital, dintre care două femei şi un bărbat, plus doi băieţi de 15 şi 16 ani, cu leziuni minore.

„DJ 106B, coborâre A1 spre Ocna Sibiului, şoferul unui turism condus spre aeroport pătrunde pe contrasens şi intră in coliziune cu un microbuz transport persoane, condus regulamentar spre Ocna. Imediat după impact, şoferul turismului a abandonat maşina şi a fugit pe câmp. Se fac verificări în vederea identificării acestuia. În microbuz se aflau 11 pasageri plus şoferul; 3 adulţi şi 2 minori, transportaţi la spital, conştienţi. Trafic blocat total”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Citeste si :  Ultimele clipe ale soferului mort in accidentul provocat de Mario Iorgulescu! Dezvaluiri socante facute de prima persoana care l-a gasit: "S-a uitat in ochii mei, a clipit o data si apoi..."
Loading...