Aceasta fata nu se mai demachiase deloc de 2 ani de zile. Dupa ce si-a curatat tenul si s-a uitat in oglinda a avut un soc! Uite cum arata pielea ei

0
1711
Media 146503360754735900

Imaginile alaturate au devenit virale pe internet si trag un semnal de alarma referitor la machiajul excesiv la care apeleaza tinerele din ziua de astazi.

Bae Dal-mi, o tanara in varsta de 23 de ani din Coreea de Sud, a dezvoltat o adevarata obsesie pentru produsele de make-up inca de la varsta de 14 ani.

Daca la inceput era mai retinuta, o data cu trecerea timpului ea a ajuns sa abuzeze din ce in ce mai des de produsele cosmetice.

Totul a mers pana in punctul in care, timp de 2 ani de zile, ea nu si-a mai dat machiajul jos. „Cand ma spalam aveam grija sa nu il stric. Daca il atingeam un pic, il retusam imediat. Sincera sa fiu, nici nu imi mai aminteam cum aratam fara el”, a spus fata.

In cele din urma, la insistentele parintilor, ea si-a curatat in cele din urma tenul. Socul a fost foarte mare in momentul in care s-a uitat in oglinda si a observat ca avea pielea extrem de imbatranita.

Iata cum arata acum: