Danielle

O viitoare mireasa, care avea probleme mari cu greutatea, a decis sa slabeasca si sa capete o silueta supla pentru a arata perfect in ziua nuntii.

Inainte sa slabeasca, Danielle ajunsese sa cantareasca aproape 90 de kilograme. Tânăra a avut nevoie de un an sa ajunga la greutatea dorita.

”Dupa ce m-am logodit, mi-am pus o mie de intrebari legate de cum voi arata in ziua nunti. Abia daca gaseam ceva care sa se potriveasca cu silueta mea. Am vrut sa nu ma uit pe pozele de la nunta si sa urasc ceea ce vad. De asta mi-am propus sa slabesc inainte de a ma casatori”, a marturisit Danielle, potrivit Ciao.

Cum a reuşit să slăbească

Danielle a inceput sa caute pe internet metode de slabire, chiar si pe Instagram. Ceea ce face povestea si mai interesanta este ca intreg traseul de slabire a fost documentat pe Instagram, intr-o serie de postari, cu scopul de autosustinere si motivare.

”Am inceput sa caut pe Instagram conturile pentru slabit si am descoperit atatea fete care au pierdut in greutate. Aceasta a fost singura cale pe care nu am incercat-o niciodata. M-am alaturit tinerelor pe care le-am gasit acolo si asa m-au tinut motivata”, a mai declarat tanara.

Principalele schimbări pe care le-a facut: a stat departe de paine, fast-food sau dulciuri.

sursa: ciao.ro

Loading...