Acest dentist isi pacalea toate pacientele si le spunea ca trebuie sa le anestezieze complet pentru a putea lucra in liniste la dantura lor. E cutremurator ce le facea femeilor dupa ce le adormea

0
1798
Media 148265713641342100

Cazul de mai jos s-a petrecut in Maryland, Statele Unite, si a socat intreaga comunitate prin duritatea lui.

Totul a inceput dupa ce s-a descoperit ca Bilal Ahmed, un reputat medic dentist, in varsta de 44 de ani, le facea lucruri oribile pacientelor sale in propriul cabinet.

Barbatul reusea sa pacaleasca aproape toate femeile care ii treceau pragul clincii, spunandu-le ca le va anestezia complet, pentru ca ele sa nu simta niciun disconfort in timp ce el realizeaza lucrarile necesare la dantura.

Multe dintre ele acceptau, insa ceea ce urma este greu de inchipuit. Omul isi abuza sexual pacientele inconstiente si de multe ori chiar filma totul, tinand inregistrarile chiar intr-unul dintre sertarele biroului sau.

Practicile lui au fost descoperite dupa ce anestezia nu si-a facut complet efectul la una dintre paciente. Astfel, aceasta s-a trezit mai devreme decat trebuia, si a ramas socata cand s-a vazut goala, alaturi de dentist.

Barbatul a fost arestat si risca acum ani grei de inchisoare pentru faptele pe care le-a comis.