Acest Obicei Zilnic M A Imbolnavit De Cancer Orice Femeie Face Aceasta Greseala 528212

Janet, o femeie de 42 de ani, a remarcat că are o umflătură într-o parte a nasului în timp ce se uita în oglindă. Femeia s-a gândit imediat că este vorba despre un coș mai mare.

Două zile mai târziu, această umflătură a devenit din ce în ce mai ciudată, iar așa-zisul „coș” a explodat, ceea ce a dus la o sângerare puternică.

În următoarele trei săptămâni, Janet a observat cum umflătura de pe față devenea tot mai mare și sângera încontinuu. În cele din urmă, soțul femeii a convins-o să se ducă la medic. Janet a aflat că are o formă de cancer de piele des întâlnită.

Cancerul care se dezvolta pe fața acestei femei era cauzat de mersul des la solar. Așa cum recunoaște și Janet, de la 16 ani a început să se ducă regulat la solar, iar în toți acești ani a folosit rar cremă de protecție solară.

După ce a trecut printr-o operație de extracție a unei părți din nas, Janet a trebuit să meargă și la plastician pentru a scăpa de cicatrici. Pentru a-și reface nasul, Janet fost nevoită să suporte o intervenție foarte dificilă.