Taur. Persoanele născute în zodia Taur au inima bună și sufletul curat. Deși ar putea părea la prima vedere destul de individualiste, în realitate nu sunt nici pe departe așa.

Taur

Persoanele născute în zodia Taur au inima bună și sufletul curat, scrie vdtonline.com. Deși ar putea părea la prima vedere destul de individualiste, în realitate nu sunt nici pe departe așa.

Taurul se dăruiește cu totul celor din jur. I se va întoarce înzecit binele făcut, astfel că va avea parte la rândul sau de o mulțime de bucurii izvorâte tocmai din altruismul său.

Rac

Toți cei care au cunoscut o persoană născută în zodia Rac știu atunci ce înseamnă cu adevărat bunătatea acestui om. Își pune inima pe tavă și nu sunt puțini cei care profită de ea. Însă binele făcut i se întoarce acestui nativ și la un moment dat în viața sa va avea parte de foarte multă fericire.

Săgetător

Citeste si  Viorica Dancila s-a facut de ras! Cum a aparut in public la un eveniment: toata lumea a observat detaliul rusinos

Bucuria cu care își trăiește viața nativul Săgetător este molipsitoare. El ar vrea ca toți cei din jur să fie la fel de relaxați și de mulțumiți de tot ceea ce li se întâmplă, motiv pentru care va face tot ce îi stă în putință pentru binele acestora.

Va dărui cu drag tot ceea ce are și nu va cere nimic în schimb. Ceea ce daruiesc o sa li se intoarca inapoi cand nici nu se asteapta.

Corecti pana in maduva oaselor, sunt capabili sa duca dreptatea pana in panzele albe. Sunt oamenii care spun lucrurilor pe lume si care se vor lupta pentru adevar, fara sa tolereze minciuna si lipsa de respect. Vorbim, asadar, despre justitiarii lui Dumnezeu.

Iata in ce zodii sunt nascuti cei care au fost trimisi pe lume pentru a le arata oamenilor ce inseamna dreptatea divina.

Pesti

Nativul din aceasta zodie e detector de minciuni. Descopera imediat oamenii vicleni, cei care se ascund in spatele unor minciuni bine ticluite si ii demasca de fata cu toata lumea.

Citeste si  Actorul Larry Cohen a murit la 77 de ani

Nu se teme de represaliile acestora si considera ca e de datoria sa sa scoata adevarul la suprafata. E o fire prietenoasa si deschisa, insa exista intotdeauna o limita peste care nu trece nimeni. Ea va spune mereu adevarul, chiar daca acesta se dovedeste de o cruzime rara.

Taur

Persoana nascuta in zodia Taur impune respect prin simpla-i prezenta. Este ferma in tot ceea ce spune si face, insasi vocea sa puternica fiind un vector al atitudinii sale fata de dreptate. Nativul acesta nu doar ca nu e in stare sa rosteasca o minciuna, nu poate nici macar sa o gandeasca.

Tocmai de aceea Dumnezeu l-a transformat intr-un intrument al justitiei sale. Ce trebuie spus e ca nu stie sa se exprime astfel incat sa nu trezeasca animozitati.

Loading...