Din fotografiile de familie ale Ralucăi Silea reiese că aceştia sunt “socrii” lui Victor Slav.

E clar că aceştia sunt “socrii” lui Victor Slav. De câteva luni, vedeta Kanal D s-a implicat într-o relaţie sentimentală cu Raluca Silea, o tânără sexy care lucrează ca specialist în relaţii cu presa la o firmă care impresariază artişti.

Aceştia sunt “socrii” lui Victor Slav: “Am încercat să păstrăm discreţia” 

Am încercat să păstrăm discreţia cât mai mult timp posibil şi acelaşi lucru vom face şi de acum încolo, pe cât posibil. Suntem tineri, liberi, încercăm să ne cunoaştem cât mai bine şi să ne bucurăm de momentele frumoase pe care ni le oferă viaţa”, a declarat Victor Slav.

Aceştia sunt “socrii” lui Victor Slav: “Cea mai bună prietenă, mama” 

E limpede că aceştia sunt “socrii” lui Victor Slav. Raluca ţine enorm la părinţii ei. “Mă strângi în brațe tare tare, iar ochii tăi îmi dău căldură”, a postat Raluca la o fotografie cu tatăl ei. “Cea mai bună prietenă, mama…Nu am cuvinte să descriu cât de mult vă iubesc și vă respect. Vă mulţumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine. Mamă, fără tine nu știu cum aș fi trecut peste momentele de impas…”, a scris Raluca despre mama ei.

Citeste si :  Raluca, ii da REPLICA lui Ricardo dupa ce a facut-o praf pe internet: ''Daca eu zic ca el ca e un VIOLATOR?''
Loading...