Prietenii au aflat că actorul Florin Zamfirescu este în doliu după decesul mamei sale.

De câteva zile, actorul Florin Zamfirescu este în doliu. Mama acestuia, căreia apropiaţii îi spuneau tanti Zizi, a decedat la 93 de ani. Amicii i-au transmis condoleanţe lui Zamfirescu, care nu a avut puterea să scrie vreun  mesaj. În schimb, a făcut-o sora lui, Raluca, care a postat două fotografii de-ale mamei sale, una din tinereţe, cealaltă de la bătrâneţe. „20 şi 93 de ani! Acum ea nu mai e. S-a risipit ca un nor după ploaie…MAMA. Mulţumesc pentru gândurile voastre…”, a scris sora lui Zamfirescu.

Actorul Florin Zamfirescu este în doliu: “Sunt norocos că te-am avut, că m-ai crescut”

Şi un nepot a omagiat-o pe tanti Zizi, care a fost învăţătoare: “Sunt norocos că te-am avut, că m-ai crescut şi învăţat primii paşi. Azi, însă, eu sunt trist, “matale” sigur eşti fericită, ai fost un OM care a realizat totul în timpurile petrecute pe acest pământ, ai prins un război mondial, ai fost cu drag de carte într-o epocă în care fetele nu mergeau la şcoală, ai trăit impunerea socialismului, ai făcut două case cu mâna goală, la propriu”.

Actorul Florin Zamfirescu este în doliu: „Ai luat de la viaţă tot ce timpurile ţi-au oferit”

După decesul mamei sale, actorul Florin Zamfirescu este în doliu. „Ai crescut doi copii, le-ai insuflat iubirea de cultură şi de artă, i-ai făcut artişti, ai fost soţie, mamă, ai ţinut o gospodărie întreagă, ai devenit bunică, apoi străbunică, ai spus poveşti şi te-ai bucurat de nepoţi şi strănepoţi, ai luat de la viaţă tot ce timpurile ţi-au oferit, ai fost directă şi fără ezitare, ai trăit simplu şi fără regrete, ţi-ai iubit familia şi ai fost mândră de ei toţi! O să-ţi fie bine printre ingeri! La timpul meu, sper să fiu vrednic să te regăsesc! Rămas bun!”, a încheiat nepotul.

Loading...