Actorul Mahesh Anand Khan a murit la 57 de ani

0
2365
Mahesh Anand 759

Mahesh Anand Khan, unul dintre cei mai iubiți actori de la Bollywood a murit astăzi.

Vedeta avea 57 de ani și a început să fie cunoscut odată cu rolurile negative din anii 1990. Cauza decesului nu este cunoscută încă.

Trupul său a fost dus la spitalul Cooper pentru a se înfăptui autopsia. Actorul Mahesh Anand Khan a fost mai mereu în rolul negativ, în anii 1980, 1990. Cele mai iubite apariții ale sale au fost în ‘Rangeela Raja’, care a apărut pe 18 ianuarie a anului acesta.

Mahesh Anand Khan, actorul cunoscut pentru rolurile negative de la Bollywood, a murit!

Mahesh Anand s-a stins din viață azi, 9 februarie. Fanii din filmelor Bollywood sunt sfâșiați de durere. Cariera uimitoare a lui Mahesh Anand i-a adus fani din anii 1980 încoace. Acesta era cunoscut pentru rolurile negative pe care le avea. ‘Rangeela Raja’ a fost primul film al său, în atâția ani de carieră. „Sunt atât de fericit! După 18 ani am avut bucuria să joc în primul film, care va putea fi vizionat astăzi”, a fost mesajul său de pe o rețea de socializare, după apariția filmului ,,Rangeela raja,,

Trupul său a fost dus către spitalul Cooper pentru a se putea realiza autopsia. Cauza decesului actorului nu este încă dezvăluită. „Nu știam că el s-a stins din viață. Noi nu mai ținem legătura încă din 2002”, a spus fosta soție a lui Mahesh Anan. Actorul a jucat în Shahenshah (1988), Majboor (1989), Swarg (1990), Thanedaar (1990), Vishwatma (1992), Gumrah (1993), Khuddar (1994)

„Actorul de la Bollywood Mahesh Anand Khan a fost găsit fără suflare în locuința sa din Mumbai azi. Motivul decesului nu este cunoscut. Trupul său a fost dus de la spitalul Cooper pentru autopsie”, a fost postarea ANI, pentru a informa publicul despre decesul iubitului actor.

Știri de Ultimă Oră