Adelina Pestritu este revoltata! Coronavirus este „un mare test pentru noi, oamenii”

0
499
Adelina Pestritu
Adelina Pestritu

Adelina Pestritu, cel mai important influencer din Romania, a transmis cateva mesaje in contextul epidemiei cu Coronavirus.

Adelina Pestritu este revoltata de faptul ca mastile medicale, de care acum si romanii au mare nevoie, nu se mai pot gasi sau sunt la preturi mai mari decat ar fi normal.

Vedeta a transmis cateva mesaje catre fanii ei, in care ii indeamna sa fie atenti la sanatatea lor si a celor din jur, dar si sa manifeste un comportament uman, fara ura si discriminare.

Vedeta considera ca acest virus este o incercare pentru toata lumea si este un moment in care trebuie sa fim buni unii cu ceilalti si sa dam dovada de compasiune.

Fiti buni cu cei din jur si nu apelati la discriminare! Acest virus este un test pentru noi, oamenii. Trebuie sa ne sustinem si sa aratam compasiune pentru cei din jurul nostru. Nu apelati la acte de ura pentru ca in orice clipa puteti fi in locul lor! „, scrie Adelina Pestritu pe Instagram, adresandu-se miilor de urmaritori.

Vedeta este revoltata in ce priveste imposibilitatea romanilor de a purta masti medicale, in plina epidemie de coronavirus.