Adelina Pestritu nu a vrut sa danseze la nunta lui Pastrama si Brigitte. Care a fost motivul

0
2262
5d2307dc8c96e Adelina Pestritu Crop 1562578654

Adelina Pestritu nu a vrut deloc sa danseze la nunta lui Pastrama cu Brigitte. De ce nu s-a ridicat bruneta de pe scaun toata seara

Adelina Pestritu a fost prezenta la nunta momentului, ce a lui Florin Pastrama si Brihitte Sfat, insa nu s-a ridicat deloc de pe scaun pentru a dansa. Frumoasa bruneta a fost insotita de Virgil, sotul ei, care i-a tinut companie toata seara. Cei doi nu s-au dezlipit deloc unul de celalalt si au preferat sa priveasca de la masa ringul, unde Pastrama si Brigitte au dansat si unde ceilalti invitati si-au etalat tinutele.

Inconjurata de persoane publice si vedete, Adelina a spus ca are un motiv foarte serios sa ramana pe scaun si sa nu iasa la dans.

Dar de ce nu s-a ridicat Adelina de la masa? Desi a avut o rochie de vis, bruneta a ales sa „se pastreze”. Sotul ei a fost intr-u totul de acord, avand in vedere ca ii asteapta si pe ei marele eveniment, in doar cateva zile.

„Nici azi nu ma scoti la dans„, a scris Adelina, alaturi de fotografia in care ea si Virgil se giugiulesc ca doi porumbei.

Nu e vorba de nicio superstitie! Adelina si Virgil se pastreaza pentru nunta lor, unde vor dansa, cu siguranta, pana in zori. Evenimentul va avea loc pe 20 iulie, iar cei doi sunt in focul pregatirilor pentru nunta. Intre timp, Adelina si sotul ei participa cu emotie la evenimentele la care sunt invitati de prieteni si apropiati.