Hepta 3522486 1
Ingrid Bergman, "The Visit" (1964) 20th Century Fox File Reference # 33536_935THA For Editorial Use Only - All Rights Reserved

Grația, decența și aerul nobil al actriței Ingrid Bergman ar fi trecut în ziua de azi total neobservate. Obișnuiți cu efervescența starurilor internaționale, nimeni nu ar fi remarcat magnetismul natural din privirea ei. Cameramanii de la Hollywood spuneau despre ea că are o frumusețe unică, putea fi pusă în valoare din orice unghi ai filma-o. Marea actriță a murit în mod tragic în ziua când împlinea 67 de ani. Adevărata cauză a morții lui Ingrid Bergman este spaima cea mai mare a femeilor sec. XXI. 

În 1982, actrița de origine suedeză se stingea din viață la Londra. În ultima ei declarație oficială Ingrid Bergman părea că-și ia adio: “Am avut o viață minunată. Nu am regretat niciodată ce am făcut. Regret lucruri pe care nu le-am făcut.”

Deși este cunoscută lumii datorită rolului ei din Casablanca unde a jucat alături de Humphrey Bogart, Ingrid Bergman a strălucit în producții precum Pentru cine bat clopotele, primul ei film color sau Anastasia. 

Curând cancerul s-a extins către ganglionii limfatici, tumoarea era imensă, iar suferința actriței era inimaginabilă. În ultimele zile i-a avut alături de ea pe cei patru copii și pe fostul soț. Trupul actriței a fost incinerat și dus în Suedia, la rugămintea ei.

Ingrid Bergman a refuzat să joace scene seminud considerându-le inutile pentru actul artistic. A fost o femeie frumoasă, cu mișcări grațioase și o maturitate specială în arta dramatică.

Loading...