Dana Nălbaru este căsătorită cu Dragoș Bucur, dar înainte a avut o relație de lungă durată cu Călin Goia, liderul trupei Voltaj.

Dana Nălbaru a făcut istorie în muzica românească în urmă cu ani, când era componenta trupei Hi-Q, una dintre formațiile de succes ale anilor de după Revoluția din anul 1989.

În prezent, Dana Nălbaru este căsătorită cu actorul Dragoș Bucur, împreună cu care formează un cuplu superb. Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au împreună trei copii, doi biologi și unul înfiat.

Însă, înainte de mariajul cu Dragoș Bucur, Dana Nălbaru a avut o relație de lungă durată cu muzicianul Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

Din păcate, povestea lor de iubire nu a avut un final fericit, cei doi ajungând să se separe.

Într-un interviu, Dana Nălbaru povestea de ce nu a mers relația cu Călin Goia.

„Cred că cel mai important lucru pentru o relaţie este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul şi cu totul altfel viaţa, în general. Am ştiut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relaţie”, a spus artista.

„Sunt foarte multe motivele pentru care rămâi cu cineva şi o viaţă, chiar dacă acel cineva nu-ţi este cel predestinat. Sunt multe motive care ne fac pe noi, femeile, mai proaste decât am vrea să fim, mai fraiere, mai resemnate, mai delăsătoare… N-aş vrea să spun că bărbaţii sunt nişte nenorociţi… Sunt multe motive pentru care am continuat această relaţie timp de aproape şase ani”, mai afirma ea, potrivit Unica.

Loading...