Oana Roman Mioara Roman1 1 1024x530

Mioara Roman s-a mutat de curând într-un apartament unde nu plătește chirie. Fosta soție a ex-premierului Petre Roman nu avea cum să-și plătească chiria, având o pensie infimă.

În ultimii ani, Mioara Roman a avut numeroase probleme cu locuința. Fosta soție a ex-premierului României, Petre Roman, a fost dată afară din casa RAAPPS unde locuia, iar ulterior a ajuns să locuiască cu chirie.

După ani de chin, Oana Roman a reușit să-și mute mama într-un apartament unde aceasta nu plătește chirie. Mutarea a avut loc foarte rapid, în numai opt ore, după cum a dezvăluit Oana Roman, pe contul său de socializare.

Unii dintre internauți s-au arătat intrigați de faptul că Mioara Roman nu-și putea plăti chiria, deși are pensie.

“Nu pot să înțeleg cum o persoană care a muncit o viață, să nu poată să-și plăteasca chiria?! De ce să aibă nevoie de ajutorul prietenilor, rudelor… Doamna Mioara Roman nu are pensie?”, a comentat o femeie pe internet.

Oana Roman a replicat imediat, dezvăluind că, după 52 de ani de muncă, mama sa, Mioara Roman, are o pensie de doar 2.000 de lei.

“Cred că nu ați fost deloc atentă la context. Și mi se pare aberant să stați să judecați pe alții fără temei!

A muncit mama 52 de ani! Sunt sigură că nu ați muncit încă atât! După 52 de ani de muncă are 2.000 de lei pensie. Punct!

Și dacă mai observ că mai judecați o singură secundă doar ca să vă aflați în treabă, vă promit că vă dau block. Am acest drept!”, a spus Oana Roman.