Adevarul despre relatia dintre Betty, fiica lui Florin Salam, si Roxana Dobre! Se inteleg sau nu cele doua femei importante din viata manelistului?

0
1549
Fiica Lui Salam Va Aduce Pe Lume O Fetita 1

Fiica lui Salam si sotia sa par a nu fi deloc cele mai bune prietene.

Betty este insarcinata si acum toata lumea din familie se intreaba ce relatie are tanara cantareata cu mama ei vitrega, Roxana Dobre!

Betty, adevarul despre relatia cu Roxana Dobre! Sunt  apropiate sau relatia este rece?

Daca in acest moment, parerile sunt impartite si unii sustin ca femeile cele mai importante din viata lui Florin Salam ar fi prietene, ei bine sunt si alti care merg pe ideea ca fetele se comporta destul de rece una fata de cealalta!

“Se vorbeste ca Betty si Roxana se inteleg destul de bine, insa realitatea este cu totul alta! In ultima vreme, ele nu au mai fost vazute deloc impreuna, asa cum erau in trecut, si de aici, si anumite discutii despre animozitatile dintre fete! Cert este ca, in urma cu ceva vreme, au avut o discutie mai aprinsa si, de atunci, au preferat sa nu mai stea una pe langa alta. Asa este cel mai bine si in modul acesta, nu il afecteaza nici pe Florin Salam, care le adora pe amandoua”, au dezvaluit persoane din familie!