Fosta asistentă de televiziune Adina Halas i-a dat interzis la sex partenerului ei de viață timp de mai multe săptămâni. Interdicția vine după ce vedeta a trecut printr-o operație la bust.

Adina Halas, care a slăbit 32 de kilograme, este cunoscută publicului telespectator din România de pe vremea când era asistenta lui Mircea Badea la un show de noapte, alături de Carmen Brumă.

De curând, Adina Halas a trecut printr-o intervenție chirurgicală la nivelul bustului. Cum după operație au urmat câteva săptămâni de recuperare, Adina Halas i-a dat interzis la amor partenerului ei de viață timp de șase săptămâni.

“Mie îmi plăcea cum arătam. Mi-am luat o rochie fără sutien şi am zis: unde sunt sânii! M-am dus la doamna doctor cu poza de dinainte. Cel mai bine o femeie se simte în pielea ei atunci când face lucruri pentru ea… al meu mi-a spus că am tot suportul lui. El s-a bucurat târziu. O femeie trebuie să îşi păstreze aşa nişte secrete”, a declarat Adina halas la o emisiune de la Antena Stars.

Citeste si :  Cum se simte Cătălin Botezatu după operația suferită în urmă cu doar câteva ore. „E la terapie intensivă”

“Trebuie să porţi o bustieră specială şi i-am zis: iubitule, este interzis să mă vezi cu bandaje! Nu ai voie. Nu încurcă treaba, dar este o chestie care implică toate elementele (n.r. sexul)”, a mai explicat vedeta.

Loading...