O adolescentă de 17 ani a fost reținută pentru crimă, alături de un tânăr de 18 anit.

Aceștia au intrat în casă peste un bătrân din Vâlcea, pentru a-i fura banii, și l-au omorât cu mai multe lovituri în cap, în timp ce dormea. Fata a ținut lanterna telefonului mobil pentru a lumina patul unde dormea bătrânul iar individul i-a zdrobit capul cu o coadă de topor. Tâlharii au plecat apoi cu prada, 1.000 de lei.

Cei doi suspecți, Vasile Găman și fata în vârstă de 17 ani au fost reținuți de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, la patru zile de la oribila crimă și sunt prezentați sâmbătă seară magistraților Tribunalului Vâlcea, se arată într-un comunicat .

Tânăra și individul s-au premeditat crima, planificându-și din timp cum să-l ucidă pe bătrânul în vârstă de 80 de ani din localitatea Tomșani. În bagaj și-au pus o coadă de topor și mai multe pungi de plastic, în care să-și bage palmele pentru a nu lăsa amprente.

Citeste si :  Au apărut noi informații cutremurătoare și despre dispariția Mihaelei Melencu. Ultimele poze cu ea în viață sunt la poliție

„In acest context, în timpul nopţii de 06/07.02.2019, inculpaţii au pătruns fără drept în curtea şi locuinţa victimei R.G. pe care l-au găsit dormind în dormitor, pe un pat, aşezată pe partea stângă a corpului. În aceste împrejurări, în realizarea scopului infracţional, în timp ce inculpata minoră I.E.A. a luminat cu lanterna telefonului mobil patul pe care dormea victima asigurând astfel vizibilitate inculpatului Găman Vasile, acesta din urmă l-a lovit pe R.G., în timp ce dormea, de mai multe ori, în cap cu coada de topor, producându-i multiple leziuni în zona capului, provocând decesul victimei. După exercitarea acestor acte de agresiune, cei doi inculpaţi au sustras din locuinţă suma de 1000 lei” au stabilit procurorii în referatul prin care proipun arestarea preventivă a inculpaților.

Omul a fost găsit de mort de fiul acestuia.

Loading...