O adolescentă de 16 ani ar fi fost bătută chiar de ziua ei de un afacerist din Constanța, pentru că fata ar fi intrat pe proprietatea acestuia. Tânăra a avut petrecerea de aniversare într-o vilă din Mamaia sat, și s-a dus pe malul lacului Siutghiol să facă fotografii la răsăritul de soare. Fără să știe, susține ea, a intrat pe o proprietate privată, și s-au trezit cu un bărbat agresiv. Tinerii au fugit dar fata a rămas în urmă, și susține că a fost lovită și trasă de păr de acesta. De cealaltă parte, proprietarul, care este fostul director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București, susține că el a fost cel agresat. Ambele părți au depus plângeri la Poliție.

Tânăra a împlinit 16 ani în data de 19 mai. Tot atunci părinții i-au organizat o petrecere, iar după ce s-au distrat toată noaptea, copiii au vrut să prindă răsăritul și să se relaxeze pe marginea Lacului Siutghiol, relatează Digi24.

Adolescenții susțin că au ajuns în această zonă să facă fotografii și, la un moment dat, proprietarul i-a amenințat pe tineri și chiar ar fi lovit-o pe una dintre fete.

„Copiii au fugit, fiica mea a rămas să-și pună adidașii și în momentul ala domnul a luat-o de păr, o trăgea, gen, înapoi, nu cum declara domnul că o împingea spre ieșire”, a declarat mama adolescentei agresate.

După incident, părinții adolescentei s-au dus la proprietar, afaceristul Jean Paul Tucan, fost director al DRDP București.
Jean Paul Tucan susține că adolescenții au intrat ilegal pe domeniul său.

„M-a și bătut adolescenta, domnișoară, m-a și lovit. O adolescentă beată, într-o stare euforică, dintr-o familie cum v-am spus. Vă dați seama cam ce tupeu avea și cum am rămas eu perplex în curtea mea”, afirmă Jean Paul Tucan, proprietarul terenului.

„N-ar fi știut copiii că e vorba de o proprietate privată și am serioase îndoieli cum a putut ajunge ca o persoană privată să aibă proprietate asupra malului canalului”, a precizat Alexandru Niță, avocatul adolescentei.

Loading...