O adolescentă susține că a fost bătută chiar de ziua ei de un afacerist din Constanța. Presupusul agresor se consideră chiar el agresat

0
1157
Lacul Sitghiol 1

O adolescentă de 16 ani ar fi fost bătută chiar de ziua ei de un afacerist din Constanța, pentru că fata ar fi intrat pe proprietatea acestuia. Tânăra a avut petrecerea de aniversare într-o vilă din Mamaia sat, și s-a dus pe malul lacului Siutghiol să facă fotografii la răsăritul de soare. Fără să știe, susține ea, a intrat pe o proprietate privată, și s-au trezit cu un bărbat agresiv. Tinerii au fugit dar fata a rămas în urmă, și susține că a fost lovită și trasă de păr de acesta. De cealaltă parte, proprietarul, care este fostul director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București, susține că el a fost cel agresat. Ambele părți au depus plângeri la Poliție.

Tânăra a împlinit 16 ani în data de 19 mai. Tot atunci părinții i-au organizat o petrecere, iar după ce s-au distrat toată noaptea, copiii au vrut să prindă răsăritul și să se relaxeze pe marginea Lacului Siutghiol, relatează Digi24.

Citeste si :  Urmează noi măsuri de relaxare? Iohannis: "Atrag atenţia, virusul este încă în societate"

Adolescenții susțin că au ajuns în această zonă să facă fotografii și, la un moment dat, proprietarul i-a amenințat pe tineri și chiar ar fi lovit-o pe una dintre fete.

„Copiii au fugit, fiica mea a rămas să-și pună adidașii și în momentul ala domnul a luat-o de păr, o trăgea, gen, înapoi, nu cum declara domnul că o împingea spre ieșire”, a declarat mama adolescentei agresate.

După incident, părinții adolescentei s-au dus la proprietar, afaceristul Jean Paul Tucan, fost director al DRDP București.
Jean Paul Tucan susține că adolescenții au intrat ilegal pe domeniul său.

„M-a și bătut adolescenta, domnișoară, m-a și lovit. O adolescentă beată, într-o stare euforică, dintr-o familie cum v-am spus. Vă dați seama cam ce tupeu avea și cum am rămas eu perplex în curtea mea”, afirmă Jean Paul Tucan, proprietarul terenului.

„N-ar fi știut copiii că e vorba de o proprietate privată și am serioase îndoieli cum a putut ajunge ca o persoană privată să aibă proprietate asupra malului canalului”, a precizat Alexandru Niță, avocatul adolescentei.

Citeste si :  Urmează noi măsuri de relaxare? Iohannis: "Atrag atenţia, virusul este încă în societate"