Un admirator i-a făcut Adrianei Antoni cel mai frumos și original cadou: a scăpat-o de grija că s-ar putea ca sala să nu se umple la spectacolul său.

Binefăcătorul, care a preferat să rămână anonim, a cumpărat toate biletele la concertul artistei bănățence programat la Chicago în acest weekend.

Mărinimosul fan, care a uimit comunitatea de români din metropola americană prin gestul său destul de costisitor, nu a rezervat însă spectacolul doar pentru el; după ce s-a asigurat că toate biletele sunt plătite, a anunțat că admiratorii româncei pot intra gratis la concert, organizat într-un local cu specific românesc.

„Mulțumesc sponsorului acestui spectacol pentru amabilitate și pentru inițiativa de a aduce împreună românii”, a ținut să-și exprime recunoștința artista.

În vârstă de 43 ani, Adriana Antoni locuiește de aproape 20 de ani pe două continente – jumătate din an la București, cealaltă jumătate la New York, fiind căsătorită cu un cetățean american.

Este una dintre puținele soliste aflate în grațiile lui Gheorghe Zamfir. Datorită ei, artistul a acceptat să cânte, în duet, melodia „Vremuri bune să se întoarcă”, o premieră în lunga activitate a popularului naist.

Loading...