Adriana Bahmuțeanu a pierdut lupta pentru custodia copiilor. „Ne vedem când doriți voi”

0
387
Adriana Bahmuteanu

Adriana Bahmuțeanu a pierdut lupta pentru custodia copiilor ei, iar domiciliul acestora a fost mutat la tată.

Relația dintre Adriana Bahmuțeanu a fost una mai mult decât
tumultuoasă: căsătoriile și divorțurile repetate, lupta pentru custodia
copiilor și scandalurile ultramediatizate – toate acestea nu au f[cut decât
să-i destabilizeze pe cei doi copii ai cuplului.

Iată însă că, recent, Judecătoria Sectorului 3 a luat o decizie în ceea ce privește custodia.

„Stabileşte locuinţa minorilor… la tată. Obligă mama la plata în favoarea minorilor a unei pensii de întreţinere în cotă de o treime din veniturile nete ale acesteia, dar nu mai puţin de o treime din salariului minim net pe economie, câte o şesime pentru fiecare minor, cu începere de la data pronunţării prezentei hotărâri, 5.12.2019 şi până la majoratul beneficiarilor. Respinge cererea privind schimbarea modalităţii de exercitare a autorităţii părinteşti ca neîntemeiată cu apel la 30 de zile”.

Invitată la Xtra Night Show, vedeta a povestit că, într-un fel, orice rău este spre bine. Chiar dacă ea va avea de plătit pensie alimentară pentru cei doi copii ai lor până la majoratul acestora, celebra mamă a realizat că fiilor ei le va fi mai bine la tată, unde pot beneficia de condiții pe care ea nu și le permite.

Adriana Bahmuțeanu este împăcată cu decizia judecătorilor

„Între timp, pentru că ei s-au făcut mari, iar situaţia financiară a lui este cum este, s-au mărit şi pretenţiilor lor vizavi de tehnologie”, a explicat Adriana Bahmuțeanu.

Vedeta a mai spus că faptul că fiii ei se vor muta la tatăl lor nu va schimba cu nimic relația dintre ei. „Duceți-vă la tăticul vostru, acolo este mult mai bine! Ne vedem când doriți voi!”, le-a transmis Adriana puștilor ei, potrivit Viva!