Adriana Bahmuteanu

Adriana Bahmuțeanu a pierdut lupta pentru custodia copiilor ei, iar domiciliul acestora a fost mutat la tată.

Relația dintre Adriana Bahmuțeanu a fost una mai mult decât
tumultuoasă: căsătoriile și divorțurile repetate, lupta pentru custodia
copiilor și scandalurile ultramediatizate – toate acestea nu au f[cut decât
să-i destabilizeze pe cei doi copii ai cuplului.

Iată însă că, recent, Judecătoria Sectorului 3 a luat o decizie în ceea ce privește custodia.

„Stabileşte locuinţa minorilor… la tată. Obligă mama la plata în favoarea minorilor a unei pensii de întreţinere în cotă de o treime din veniturile nete ale acesteia, dar nu mai puţin de o treime din salariului minim net pe economie, câte o şesime pentru fiecare minor, cu începere de la data pronunţării prezentei hotărâri, 5.12.2019 şi până la majoratul beneficiarilor. Respinge cererea privind schimbarea modalităţii de exercitare a autorităţii părinteşti ca neîntemeiată cu apel la 30 de zile”.

Invitată la Xtra Night Show, vedeta a povestit că, într-un fel, orice rău este spre bine. Chiar dacă ea va avea de plătit pensie alimentară pentru cei doi copii ai lor până la majoratul acestora, celebra mamă a realizat că fiilor ei le va fi mai bine la tată, unde pot beneficia de condiții pe care ea nu și le permite.

Citeste si :  Adevărul despre dieta ținută de Adriana Bahmuțeanu. Cum a slăbit 20 kg

Adriana Bahmuțeanu este împăcată cu decizia judecătorilor

„Între timp, pentru că ei s-au făcut mari, iar situaţia financiară a lui este cum este, s-au mărit şi pretenţiilor lor vizavi de tehnologie”, a explicat Adriana Bahmuțeanu.

Vedeta a mai spus că faptul că fiii ei se vor muta la tatăl lor nu va schimba cu nimic relația dintre ei. „Duceți-vă la tăticul vostru, acolo este mult mai bine! Ne vedem când doriți voi!”, le-a transmis Adriana puștilor ei, potrivit Viva!

Loading...