Adriana Bahmuțeanu mărturisește ce o ține în formă. ” Fără iubire nimic nu există”

0
1293
Poza 1 Bahmu 683x1024

Vedeta și-a pus ordine în viață după ce a încheiat numeroasele procese avute cu fostul soț. Adriana Bahmuțeanu mărturisește ce o ține în formă și cum reușește să se mențină.

După nu mai puțin de cinci căsnicii bifate cu Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu pare să-și fi găsit liniștea.

Ultimul său divorț, singurul ce nu a fost urmat și de o împăcare, i-a schimbat viața vedetei tv. Aceasta a rezistat numeroaselor procese intentate de fostul soț, a mărturisit că le-a și câștigat, iar acum se pregătește de ultimele pe care le mai are din lungul șir. Până atunci însă, Adriana Bahmuțeanu mărturisește ce o ține în formă.

”Da, arăt altfel pentru că mi-am pus viața în ordine. Procesele mi-au mâncat timpul. Nu-i tocmai plăcut să te duci om nevinovat și să stai opt ore la investigații criminale, cu toți tâlharii. Trebuie să avem iubire să ne menținem tineri. Fără iubire nimic nu există”, a precizat Adriana Bahmuțeanu.

Se dedică celor doi copii

Adriana Bahmuțeanu și-a dat demisia de la Antena Stars în urmă cu câteva luni, din motive bine întemeiate. Mai precis, vedeta a vrut să ia o pauză, pentru a avea mai mult timp să rezolve anumite probleme. În prezent, spune ea, se dedică în exclusivitate celor doi copii pe care-i are cu Slviu Prigoană.

”Mă ocup în primul rând de copii. E o vârstă pe care vreau să o trăiesc împreună cu ei. Îi duc la școală, facem lecții, activități, ieșim în oraș”, a spus aceasta.