Ai pielea de pe fata ca o coaja de portocala, ca in poza? Uite cum poti sa o faci fina din nou in doar doua saptamani! Santurile si denivelarile dispar complet

0
1191
Cross 4 7

Tenul cu aspect de coaja de portocala este ultima problema cu care si-ar dori cineva sa se confrunte.

Daca totusi pielea voastra de pe fata arata ca in poza, nu disperati! Puteti rezolva problema simplu si usor, fara a investi sume importante de bani in creme si fel de fel de tratamente.

Tot ce trebuie sa faceti este sa pregatiti o masca bazata pe nucsoara si scortisoara. Aveti nevoie de: o lingurita de suc de lamaie, o lingura de nucsoara, o lingura de scortisoara pudra si o lingurita de miere.

Amestecati ingredientele intr-un vas pana cand obtineti o pasta omogena. Ulterior spalati si uscati tenul foarte bine, dupa care aplicati masca pe toata suprafata fetei, folosind miscari circulare.

Lasati-o sa actioneze timp de 15-20 de minute dupa care clatiti cu apa calda si hidratati tenul cu o crema pe care o folositi in mod uzual.

Pentru a elimina din ecuatie orice risc, aveti grija ca, in momentul in care aplicati masca, sa nu acoperiti zona ochilor si gura.

Repetati acest truc in fiecare seara, timp de 2 saptamani. La final rezultatele vor fi vizibile cu ochiul liber: denivelarile de pe suprafata tenului vor fi reduse semnificativ iar pielea va fi mult mai fina si luminoasa.