Actrița Aimee Iacobescu a avut parte de mari necazuri în ultimii ani de viață, necazurile și boala punându-și puternic amprenta asupra sa.

Actrița Aimee Iacobescu a murit la vârsta de 71 de ani. Vedeta va rămâne în memoria românilor grație unuia dintre cele mai frumoase roluri ale sale, Domnița Ralu. Cea care în tinerețe cucerea publiclu c frumusețea sa, ajunsese, în ultimii ani de viață, să se lupte cu boala și să-și ducă cu greu viațța de pe o zi cu alta.

Bolnavă de cancer, Aimee Iacobescu își dădea toți bani de pensie pentru tratamente. În ultima vreme, vedeta ajunsese să slăbească foarte mult.

”Sunt atât de îngrijorată încât abia mai pot dormi noaptea… Aţipesc câteva ore şi mă trezesc foarte obosită. Am şi slăbit din cauza asta, am ajuns la puţin peste 50 kg la 1,65 metri înălţime”, spunea Aimee Iacobescu.

Nu ştiu dacă am cancer. Problemele mele de sănătate sunt legate de hormonii care se bat cap în cap rău de tot şi de plămâni. Probabil că medicii m-au testat, dar nu ştiu să am cancer. Singurul lucru care contează e că mi-e rău”, afirma vedeta în urmă cu ceva timp.

Citeste si :  Adevărul a ieşit la iveală! Care a fost cauza morţii lui Răzvan Ciobanu. Detalii şocante din anchetă
Loading...