Alain Delon, victima femeilor, traieste singur si in depresie. „Eu nu am cerut niciodata nimic femeilor. Ele se luau de mine, iar eu cedam”

0
1244
Alain Delon 2

Cine ar fi crezut ca Alain Delon a fost o victima a femeilor? Acum, celebrul actor traieste singur si in depresie, intre zidurile imensului domeniu pe care il are in Franta.

Legendarul Alain Delon (82 de ani) pare de nerecunoscut de cand si-a lasat barba si mustata.

Invitat recent intr-o emisiune la canalul italian Rai Uno a spus: „Din tinerete am fost victima femeilor. Am acceptat totul in relatia cu ele si sunt fericit”. El a vorbit despre protestele femeilor impotriva abuzurilor sexuale si a precizat ca el nu s-a dat niciodata la femei. „Eu nu am cerut niciodata nimic femeilor. Ele se luau de mine, iar eu cedam. De asta nu pot pricepe ce se intampla acum”, a spus starul.

Intr-un interviu acordat recent, fiul lui, Anthony Delon (53 de ani) a dezvaluit ca tatal sau e singur si nefericit pe domeniul sau de la Douchy. „Cred ca viata i-a luat inapoi tot ce i-a dat. Viata i-a dat totul: Frumusete, succes. Dar cand viata iti da totul trebuie sa aduni ce ti-a dat si apoi sa daruiesti. Cand ti se da ceva trebuie sa oferi. Este singur si nefericit. Dar nenorocirea si-a facut-o singur”

Declaratiile actorului Anthony Delon par sa confirme zvonurile lansate de publicatia Ici Paris, potrivit carora Alain Delon e depresiv si singur. „Daca fizic totul e bine, moralul sau e la pamant. Traieste singur dincolo de gardurile imensului sau domeniu. S-a despartit de personalul sau, chiar si de fidelul lui sofer. Obosit, coplesit de o tristete neconsolabila, se scufunda in depresie. Traieste rupt de lume, nu vorbeste cu nimeni”, a mai scris Ici Paris.