2alessandra Stoicescu

Alessandra Stoicescu revine în televiziune, după doar trei luni petrecute departe de „sticlă’. Vedeta Antena 3 a devenit mămică la sfârșitul lunii iulie, însă are aceeași siluetă dinainte de sarcină pentru că, spune ea, retenția de apă a fost principalul inamic al siluetei sale și mai puțin kilogramele acumulate.

Cu o siluetă fără cusur, Alessandra Stoicescu s-a apucat de treabă și este pregătită să apară post, chiar dacă asta înseamnă că va petrece mai puțin timp cu fiica sa, Sara. Motivul este o campanie umanitară în care vedeta TV s-a implicat trup și suflet pentru că „Avem în ADN-ul nostru să ajutăm, să schimbăm vieți’, spune Sandra.

„Este o campanie de suflet la care muncesc mult și cu drag, deși sunt din ce în ce mai multe ore pe zi în care trebuie să mă despart de Sara. Știu însă că sunt un exemplu bun pentru ea și atunci când va crește și va vedea ce am făcut, va fi mândră de mine.

Avem în ADN-ul nostru să ajutăm, să schimbăm vieți! Sunt convinsă că vor fi foarte mulți cei care vor participa. Noi vom expune aceste povești și din acel moment vă invităm să vă alegeți cazul pe care doriți să îl susțineți. Deocamdată vrem să primim cât mai multe dorințe’, a declarat Sandra Stoicescu.

Cum a slăbit după nașterea fetiței sale

„Am slăbit 10 kg la ieșirea din maternitate, dar mai am până să îmi revin complet. Fiind cezariană, mișcare intensă pot face doar după 6 săptămâni, dar masaj/drenaj limfatic fac aproape zilnic. Alăptez, așa că nu pot să țin încă un regim mai drastic, dar mănânc echilibrat, sănătos, produse naturale și bio.

Retenția de apă e principalul meu inamic, dar ies învingătoare cu siguranță. În curând am să încep să merg la înot și să fac un program de gimnastică în apă, este foarte eficient’, povestea Sandra în urmă cu puțin timp.

Loading...