Alex Velea, aniversare distrusă: el e la Madrid, Antonia, la Roma! Împlinește 34 de ani, dar n-are parte de petrecere

0
1707
Alex Velea Aniversare

Alex Velea nu face petrecere de ziua lui. Probabil pentru prima oară de când se știe, aniversarea va trece aproape pe nesimțite, fiindcă a acceptat să cânte în altă țară în ajunul zilei sale de naștere. Plecată peste hotare este și iubita lui, Antonia.

Duminica asta, 13 mai 2018, Alex Velea împlinește 34 de ani, dar angajamentele concertistice îl împiedică să petreacă. El a acceptat, cu ceva vreme în urmă, să cânte pe 12 mai într-un club din Alcala de Henares, un oraș aflat la vreo 30 de kilometri de Madrid, capitala Spaniei. Spectacolul, programat seara târziu, l-a făcut pe Alex să priceapă încă de când a semnat contractul că de ziua lui va fi în avion, întorcându-se acasă, și nu pe la vreo terasă de fițe, sărbătorind cu prietenii.

Interesant este că Velea și-a luat cu el la show-ul din Spania protejații, pe Lino Golden, despre care se spune că e fiul său adoptiv, și pe Mario Fresh, feblețea lui și, în același timp, iubitul Alexiei, fiica prezentatoarei Știrilor PRO TV Andreea Esca. Cei doi figurează pe afiș ca invitați.

Alex Velea nu face petrecere de ziua lui. Antonia e foc și pară

Având în vedere situația lui Alex, și Antonia și-a programat o plecare din țară, așa că ziua de 13 mai o găsește și pe ea tot în avion, întorcându-se de la Roma. Apropiați de-ai juratei de la show-ul de talente “The Four – Cei 4”, difuzat la Antena 1, ne-au șoptit că frumoasei brunete nu prea-i convine situația și e cam nervoasă din cauză că nu au putut face planuri împreună pentru o zi așa de importantă, însă, cel mai probabil, ea și iubitul ei vor recupera în zilele imediat următoare.

Antonia și Alex Velea au împreună doi băieți. Ea mai are o fetiță, din căsnicia cu Vincenzo Castellano

Supărarea Antoniei e justificată; ea a avut o superpetrecere de ziua ei, pe 12 aprilie, când a împlinit 29 de ani, și ar fi vrut ca Alex, tatăl a doi dintre cei trei copii ai ei, să beneficieze de același “tratament”.